Minőségbiztosítás

HACCP RENDSZER

A SZABADOS-HÚS Kft. a magyar élelmiszeripar aktív résztvevője gyártóként és értékesítőként egyaránt. Folyamatosan, magas színvonalon gyártott, vevői igényeknek megfelelő állandó minőségű és biztonságos termékeinkkel szolgáljuk ki partnereink igényeit.

Termékeink a családi cég hagyományos gyártású receptúrái alapján készülnek a vevőink által kedvelt ízvilággal. 
A termékelőállítás műveleteinek teljes körű biztonságát, az egyenletes jó minőséget az alapos körültekintő, szabályozott beszerzési tevékenység, a technológiai-, technikai-, személyi- és higiéniai követelmények biztosítása garantálja.

Célunk az élelmiszer biztonsága iránti bizalom növelésével a meglévő partneri kapcsolataink fenntartása, illetve új vevők bizalmának elnyerése, ezáltal piaci pozíciónk megerősítése. Az élelmiszerbiztonsági céljaink eléréséhez üzemeinkbe HACCP és önellenőrzési rendszert vezettünk be, amit HACCP munkacsoportunk működtet.

A HACCP rendszereink hatálya a beérkező alapanyag, illetve élőállatok átvételétől a tárolási, előállítási folyamatokra terjed ki, beleértve a készáru raktározást és a kiszállítást is. Folyamatainkat rendszeresen elemezzük, felülvizsgáljuk, annak érdekében, hogy a fizikai, kémiai, biológiai és mikrobiológiai élelmiszerbiztonsági veszélyek megjelenését kizárhassuk.

Cégünkhöz beérkező technológiai alap-, segéd- és csomagolóanyagok minőségének megfelelőségéről minden esetben átvételi ellenőrzéssel győződünk meg. A beszállító partnereinktől alap-, segéd- és csomagolóanyagok tekintetében előírt, minőséget garantáló minőségi tanúsítványokat is bekérjük.


HACCP logo
HACCP logo

Kiemelt szempont élelmiszerbiztonsági rendszerünk működtetésénél a nyomonkövethetőség biztosítása, amit rendszeresen tesztelünk is.
Az élelmiszerbiztonsági és minőségi teljesítményünket rendszeresen ellenőrizzük, akkreditált laboratóriummal bevizsgáltatjuk termékeink mikrobiológiai, kémiai és összetételi jellemzőit.

Az üzemi higiéniát is akkreditált laboratóriumi vizsgálatokkal felügyeljük, amely munkafelületek tisztaságának, valamint a személyi higiénia ellenőrzésére és terjed ki. Az élelmiszerbiztonság fenntartása érdekében dolgozóinkat rendszeres higiéniai és HACCP oktatásban részesítjük, meggyőződve annak hatásosságáról. A HACCP és önellenőrzési rendszerünket évente külső, független élelmiszeripari minőségbiztosítási
mérnökkel felülvizsgáltatjuk.

A HACCP és önellenőrzési rendszerünkre és annak működtetésére vonatkozó aktuális igazolás itt érhető el.

A folyamatos vezetői ellenőrzés és az önellenőrzési előírások révén partnereinknek hosszú távon garantáljuk a kiváló minőséget, a  termékbiztonságot, illetve a már megszokott magas szolgáltatási
színvonalat. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk és a folyamatosan fejlődő technológiai hátterünk garantálja vevőinknek a magasfokú minőséget.

Szabados Hús logó

Szabados-Hús Kft.

Húsfeldolgozó és Húsbolt:    

Megye: Jász-Nagykun-Szolnok     
Cím: 5085 Rákóczifalva, Szent László király út 106.   
Telefon: (+36) (56) 441-391
FAX: (+36) (56) 441-391 
E-mail: info@szabadoshus.hu

Sertésvágó és Daraboló üzem:

Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Cím: 5085 Rákóczifalva, József Attila út 16.
Telefon: (+36) (56) 440-858
Telefon: (+36) (56) 440-582
Telefon: (+36) (20) 921-4008
FAX: (+36) (56) 210-250
E-mail: info@szabadoshus.hu

©
2024 UX Themes

Terms Privacy Cookies