Bemutatkozás

A magyar magánszemélyek által alapított, 100%-ban magyar tulajdonban lévő SZABADOS-HÚS KFT. közel 30  éves szakmai múltra tekint vissza. Az 1992-ben alakult egykori kis családi vállalkozás napjainkra a térség egyik jelentős húsipari cégévé nőtte ki magát. A cég központja, vágóhídja és feldolgozó üzeme Jász-Nagykun-Szolnok megye területén, Szolnoktól 10 km-re, Rákóczifalván található. Dolgozóink létszáma 60 fő.
 

A cég fő profilja a sertés vágás, darabolás és húsfeldolgozás.

Fejlesztésekre határoztuk el magunkat, amely alapján zöldmezős beruházással  egy teljesen új és korszerű sertésvágó, daraboló és zsírsütő export üzemet hoztunk létre, melynek éves kapacitása 60.000 db sertés. 2005. év jelentős változást hozott a cég életében, elkezdtük a vágást az újonnan épült vágóhídon, ahol a fentieken túl bérvágást is vállalunk. Élő állatot csak többszörösen ellenőrzött, a kiváló minőséget tartósan biztosítani tudó telephelyekről vásárolunk.

A meglévő telephelyen 2007-ben export húsfeldolgozó üzemet létesítettünk, mely a modern gépek és a megnövekedett gyártás mellett végig szem előtt tartja a hagyományos házias ízek fontosságát. Az üzemben közel száz féle terméket gyártunk. A feldolgozandó alapanyagok a saját vágóhidunkról kerülnek  a feldolgozóba. Termékeink hagyományos ízesítéssel, - a szakmai követelmények és előírások figyelembevételével – mindenkor a megrendelő minőségi elvárásainak megfelelően készülnek. Az élelmiszerbiztonság fokozása érdekében – a törvényi, rendeleti követelmények betartásán túl – HACCP rendszert alakítottunk ki és működtetünk. Célunk a hatósági ellenőrzés segítése, valamint az élelmiszer biztonsága iránti bizalom növelésével a partneri kapcsolatok szélesítése, bővítése. Partnereink többek között konyhák, kis- és nagykereskedelmi egységek. Rendelkezünk két saját húsbolttal is.

A munkafolyamatok során a kft. minden alkalmazottja a minőség iránt elkötelezett magatartást tanúsít és mindent megtesz azért, hogy cégünk termékei megfeleljenek az élelmiszeripar magas szintű higiéniai és minőségi követelményeinek.

Termékeink kiszállítását 8 korszerű, hűtött légterű tehergépjárművel végezzük. Kiemelt figyelmet fordítunk partnereink kiszolgálására, törekszünk az általunk gyártott magas színvonalú termékek pontos, precíz, időben történő kiszállítására.

Célunk, hogy a térségség olyan piac-meghatározó húsipari cégévé váljunk, hogy hatékony működésünkkel, szervezettségünkkel, példamutató munkahelyi kultúránkkal kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk megelégedett vevőinknek, akik azon túl, hogy állandó partnereinkké válnak, másoknak is ajánlanak bennünket.